Schrijf je nu in voor de volgende expertsessie op 12 september!

Kant-en-klare opleidingen

Sommige topics zijn voor iedereen relevant. Een masterclass in positionering? Een praktische sessie rond tracking of CRM? Onze experten leggen het je stap voor stap uit.

Bekijk het opleidingsaanbod

Opleiding op maat

Zit je met een specifiek probleem? Of vind je niet wat je zoekt in de kant-en-klare trainingen?

Stel hier je vraag. We contacteren je zo snel mogelijk over je opleiding op maat.

Vraag je training op maat aan

Welke trainingen en workshops geven we?

Merk-DNA 101

Je maakt pas écht impact wanneer je merkverhaal op punt staat. Een duidelijke missie, visie en positionering zijn daar sleutelelementen in. Stel je merk scherp en zet de eerste stap richting lasting impact met de inzichten van Merk-DNA 101.

Duur: 4 uur
Prijs: € 2.000 (excl. btw)

Dit is een button

Google Ads: basis

Samen met een van onze Google Ads-experten duik je in de wereld van SEA. Hoe zet je een account en campagnes op? Hoe optimaliseer je het geheel? Basically: wat zijn de do’s en don’t’s als je een Google Ads-account opstart en beheert.

Duur: 2 uur
Prijs: € 1.000 (excl. btw)

Dit is een button

Google Ads: pro

Je kent je weg in Google Ads. Maar je bent benieuwd naar de échte geheimen die je nog niet kent. Op enkele uren stap je mee in het hoofd van een Meteoris-expert. Een must-have als je je eigen campagnes optimaal wilt laten presteren.

Duur: 4 uur
Prijs: € 2.000 (excl. btw)

Dit is een button

Podcasting

Hoe maak je een succesvolle podcast? Welke kennis en apparatuur zijn absolute musts? En hoe bepaal je de topics van elke aflevering? Meteoris produceerde al meer dan 100 podcastafleveringen voor klanten en eigen gebruik.

Duur: 4 uur
Prijs: € 2.000 (excl. btw)

Dit is een button

Meer dan 100 organisaties gingen je voor.

Vanbreda White
Rentokil White
Atlas Copco White
Boon Edam White
Dauby White
Equilli White

Blijvende impact creëren voor jouw bedrijf? Start vandaag.

Wat zeggen anderen?

Wij werken reeds enkele jaren samen met Meteoris voor onze online marketing. Wij zijn enorm tevreden van de resultaten, alsook van hun open en overzichtelijke communicatie. Een echte aanrader!

Katrijn Verlinden

MarieFleur

Bij LPW Pools zochten we naar expertise en vooral naar resultaat. Meteoris denkt strategisch mee en beperkt zich niet. Het is een professioneel team, dat duidelijk hun klanten en hun verwachtingen op de eerste plaats zet. Een echte partner die top werk levert inzake kwaliteit, service en dat tikkeltje extra sap.

Jennifer Van Poucke

LPW Pools

Vanaf ons eerste kennismaking was het een klik: MarCom-expertise in combinatie met een pragmatische en directe aanpak wist me te overtuigen voor verdere samenwerking. Meteoris begrijpt onze visie en marktbenadering door en door, en de werkzaamheden zijn er ‘los op’.

Jan De Wilder

GDW Security