Schrijf je nu in voor de volgende expertsessie op 12 september!

Je vastgoedprojecten onweerstaanbaar maken?

You’ve come to the right people. We hielpen al tal van vastgoedspelers hun marketing- en salesefforts op punt te zetten. Hun voornaamste uitdagingen?

De juiste leads, de juiste kanalen

Vastgoed is een kwestie van de juiste mensen op het perfecte moment bereiken. Dat doe je door je budgetten slim in te zetten op efficiënte manieren.

Maar op welke kanalen doe je dat het best? Hoe target je met de beperkte opties binnen vastgoed optimaal binnen elk kanaal? Kortom: hoe haal jij het onderste uit de kan?

Door de jaren heen genereerden we al tienduizenden leads binnen nieuwbouw, bedrijfs- en investeringsvastgoed over verschillende kanalen heen. Het Meteoris-team vormt een stevige sparpartner.

Marketing en sales verenigen

Te vaak staan marketing & sales nog niet op één lijn. En dat terwijl ze dezelfde doelen nastreven.

Projecten komen en gaan constant. Je wilt net dat die teams goed met elkaar communiceren. Alleen zo kom je tot de nodige inzichten die je helpen een project vlotter te vermarkten.

We helpen je de nodige mindset en processen in te bouwen om die alignering – en dus je commerciële succes – te stimuleren.

Eén systeem voor heel het team

Hoeveel leads genereer je via portaalwebsites? En hoeveel daarvan converteren er?

Leads komen constant binnen, je wint en verliest deals en wilt daar de nodige inzichten uit vergaren.

Een goed CRM biedt sales & marketing de nodige tools en rapportages om hun aanpak voor elk project te perfectioneren.

Na verschillende CRM-systemen voor vastgoedspelers te implementeren kennen we de best practices voor een goed ingericht geheel. Zo krijg jij een systeem dat snelheid en inzicht brengt in je organisatie.

Onder andere deze vastgoedspelers maakten impact met Meteoris

Til je woningverkoop naar nieuwe hoogtes. Laat gratis je Meteoris Score berekenen.