Wil je de scoringskans van je website in Google drastich verhogen? Dan is onze “SEO 101” opleiding het perfecte duwtje in de rug. Tijdens deze opleiding krijg je de juiste vaardigheden aangeleerd om je mannetje te staan in de wereld van webcontent, SEO en copywriting. Je krijgt de nodige tips en technieken om je content naar de top van de zoekresultaten te brengen.

SEO-teksten die scoren in Google

Heel veel webcopy ziet het levenslicht met de beste bedoelingen van de wereld, maar zal helaas nooit hoge toppen scheren. De basisprincipes worden vergeten, de insteek of gebruikte keywords zitten niet goed, er is geen onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrenten, enzovoort.

Wil je op regelmatige basis nieuwe content toevoegen aan je website? Of ga je bestaande content regelmatig updaten? Dan moet je daarbij zeker de nodige SEO-aandachtspunten meenemen om je content optimaal te laten renderen.

  • Welke checks zijn belangrijk om te scoren in Google?
  • Hoe begin je aan webteksten die gaan gevonden worden?
  • Welke dingen kan je doen om je SEO-resultaten continu te verbeteren?

Over Matteo

Matteo is project manager bij Meteoris. Voor hij verliefd werd op paid en later strategie, was hij SEO-copywriter. Door SEO-copy, pagina-opbouw en -structuur, en technische optimalisatie te combineren, heeft hij al menig pagina en website naar de hoogste regionen van Google gekregen.