Wil je de social media aanwezigheid van je merk naar een hoger niveau brengen? Dan is onze “social media content” opleiding het perfect duwtje in de rug. Tijdens deze opleiding krijg je de juiste vaardigheden aangeleerd om je mannetje te staan in de wereld van content creatie, video en community management. Je krijgt de nodige tips en technieken om met je merk op te vallen tussen de massa.

Content creatie voor social media

Het is niet evident om organic social media inspanningen efficiënt te plannen en consistent uit te voeren. Er komt vaak heel wat ad hoc-werk bij kijken, en meestal staan ook je collega’s niet te springen om input te leveren of om in beeld te verschijnen. Zonder structuur gaat er bovendien al snel heel wat tijd kruipen in de productie van social media content.

Tijdens deze workshop leggen we je haarfijn uit hoe je vlot en systematisch content kan uitwerken voor verschillende social mediaplatformen, zodat bezoekers die een kijkje komen nemen, meteen gecharmeerd zijn door je merk!

  • Hoe begin je aan een contentkalender voor social media?
  • Hoe zorg je voor aantrekkelijke posts die je merk versterken?
  • Hoe kan je op een low-workload manier video toevoegen aan de mix?

Over Birgit

Birgit is project manager en creative marketeer bij Meteoris. In haar vrije tijd is ze fotografe en in een vorig leven was ze ook content creator, Disney-actrice en digital creative bij Play Nostalgie. Op een efficiënte manier multimedia-content creëren en social media accounts beheren, is haar tweede natuur.