Wil je vermijden dat je go-to-market aanpak een lappendekken is van losse sales- en marketinginitiatieven? Dan is onze “Go-to-market” workshop het perfecte duwtje in de rug. Tijdens deze workshop behandelen we stap voor stap wat de juiste bouwblokken zijn van een go-to-market strategie waarmee je praktisch aan de slag kunt gaan.

Een sales- en marketingstrategie formuleren

Met sales en marketing kan je heel veel richtingen uit. Je gaat daardoor al snel heel wat initiatieven opzetten en inspanningen leveren die niet budget-efficiënt zijn en die je niet op je bestemming gaan brengen. Met een heldere go-to-market strategie ga je recht op doel af.

Tijdens deze workshop gidsen we je op een praktische manier doorheen de verschillende bouwblokken van een go-to-marketplan. Je kan er concreet mee aan de slag om je sales- en marketinginspanningen meer focus te geven.

  • Hoe definieer je relevante doelgroepen en segmenten?
  • Welke initiatieven werk je uit om relevant te zijn binnen de buying journey?
  • Hoe formuleer je relevante (tussen)targets waarop je kan bijsturen?

Over Chantal

Chantal is digitaal strateeg bij Meteoris en heeft zelf een ondernemershart. Ze helpt organisaties aan onderbouwde go-to-market strategieën die recht op doel af gaan. Vanuit haar ervaring coacht ze zaakvoerders, salesprofessionals en marketingexperts richting de juiste intitiatieven.