AI is taking the world by storm. Of zo voelt het toch. Of je nu LinkedIn of eender welke marketingblog opent: het is een hot topic.

En hoe je het ook draait of keert, je mag het niet negeren. Integendeel. Als jij weet hoe je AI in je voordeel gebruikt, beschik je over een Zwitsers zakmes.

Een zakmes dat manuele taken van je overneemt. Eentje dat je hopen tijd bespaart. Zodat jij je als marketeer meer kunt focussen op wat ertoe doet.

Wat leer je?

De marketeer van morgen gebruikt AI als personal assistant. Een creatieve sparpartner, een machine die manueel arbeid uit handen neemt, zelfs een content creator.

Maar om tot dat punt te komen, moet je weten hoe alles werkt.

Gedurende 3 uur duiken jullie met Meteoris-expert Stefan in gekende tools zoals ChatGPT en Midjourney. Maar we schuiven ook enkele minder bekende tools naar voren specifiek gericht op marketingteams.

Wat mag je verwachten?

  • Hoe stel je doelgerichte prompts op?
  • Hoe implementeer je die prompts in verschillende tools?
  • Wat zijn de grote timesavers voor marketingteams?
  • Praktische oefeningen waarmee je de theorie vlot omzet naar eigen ervaringen

Over Stefan

Stefan is copywriter bij Meteoris en iemand die graag efficiënt werkt. Hij experimenteert constant met AI om te zien waar hij en de collega’s tijd kunnen besparen. Zodat ze zich meer kunnen focussen op impact maken. En minder op langdradig bandenwerk. Hij neemt je mee in zijn inzichten, tips & tricks.